
Ve Mstěticích se v letošním roce rozhodli, že menu v klubové restauraci budou měnit vždy po dvou měsících. Nicméně podle managera restaurace Karla Vacka zůstává v platnosti to, co je ověřené, například akce „Objednej si kachničku před hrou pro čtyři hráče a až dohraješ, budeš mít vše připraveno".
„Trend je stále stejný, a sice používání lokálních věcí. Poctivá domácí kuchyně je základ. Pro navození správné atmosféry je nejlepší vařit právě domácí kuchyni. V dnešní uspěchané době je důležité, aby si lidé v restauracích pochutnali na kvalitním jídle z čerstvých surovin," vysvětluje Karel Vacek.
V nové nabídce se nyní objevují například spaghetti aglio olio peperoncino nebo tagliatelle s rukolou, pancettou a cherry rajčaty. U hotovek stojí za zmínku vepřové na houbách s rýží a česká klasika hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem. Zahálet nebude ani gril, na kterém šéfkuchař připraví maso dle preferencí hostů. Ti si mohou vybrat třeba pstruha, hovězí steak, kuřecí prso či vepřovou krkovici. Karel Vacek dodává důležitou informaci, že členové GC Mstětice se mohou těšit z desetiprocentní slevy za jídlo. Více informací, včetně jídelníčku, najdete na www.golfmstetice.cz.
Zdroj: Daniel Rojan, GC Mstětice